06 June 2012

KiLL me NoT!

Salam!

Apo nak di kato....ahahaha....
Mmmm...mmmm...uols nak tau tak? i ni kan suke gile! cinta gile! kat extreme sports ni tau!!! kalo boleh semer nak join, tp semer tu bgantung pada kudrat jugak la...ape yg penting skali ade je chance jalan! ahaha...

Opis i ade buat tournament paintball tau...i pon ape lagik! carik team la nk join tournament ni...actually tournament ni tuk faculty members je...tp last2 minit jd terbuka...maybe sbb ade permintaan kot...ade la 2 team dari pasukan luar, team dari PKU, bukan org len pon, geng UPM jugak ehehe...

So last weekend my friends and i played paintball at SRI AWANA PAINTBALL, Seksyen 15 Bangi...
perghhhhhh it was AWESOME LIKE MAD OK! harharharrrr....but...what made it more awesome was that it was RM60 for 500 pallets! woohoOOO...gile murah kot! terus teruja nk beli lebih hokeh! wahhh mentang2 team i masuk semi final ahahaha ^_^
 
ok! xmo cite byk jom tgok pic jom! sbb pic menceritakan segalanya...wahhhh kelasssss ayat i ahaha... 

POSTER! menarik bukan? =)









Ni la team members Power Puff!









 Haaaa....nampak tak name2 team dalam list ni? cuba teka name team i ape? ahahaha...name team i POWER PUFF tau uols! sweet kan! sib baik tak letak power puff girl..kalo tak malu sekampung la husbnd sofia...harharharrrr coz husbnd sofia je yg boboboiii...anyway thnx la kat ikram sbb sudi jd pengganti tuk ahli kitorg yg last minute tak boleh attend tu...





















go! go! Power Puff go! perghhhh Power Puff in action hokeh! moveeeeeeeee........



Sofia and i on to the war zone...check! check! pamm! pammm! pammm! eh styloOO tak i? ahaha...perah santan kan!









 Sofia, ikram and i....beware...ahahaa.....







 Jeng...jeng....jengggg......










Ok skang kite tengok pulak equipment yang perlu ade utk men paintball ni ek!
equipment untuk beginner je la....yok! tgok gambar2 kt bwh ni....

Pallets


Marker
Marker
Body armor

Facemask : Yang ni wajib pakai okeh! selagi kaki belom kuar dari war zone tu jangan la gatai nk bukak!..sbb team kite akan KALAH even time tu team kite yg menang! paham? ahahaha kesian....
















                                                                                                                                                                           What else? haaa....about pakaian pulak! DONT pakai short, DO pakai long sleeve...kalo pakai tebal2 lagi bagussss.....sbb bile kene shot tak la rasa sakit sangat....ehehe...ye ke? bukan la tak sakit tapi kurang la sakit tu....Actually tak sakit mane pun kot? ahahaha entah la...sbb time i main aritu i tak kene shot kat badan pon, kene kat kepala sket je la...benjol je...tp takde bertanda/ lebam...alhamdulillah....

Okeh! Paintball da, so ape kate survey? haaa haa! Maybe next round, we can go on Extreme Skytrex kot! 
OOhhh gosh....can't wait for that...anyone interested? yokkk!


soksekcikzara : sape2 yang interested nak main paintball click link kat bwh ni ek! http://sriawanapaintball.blogspot.com/p/asap-profile.html
 TAK TRY TAK TAU...DAH TRY NAK SELALU ^_^  
* ade beberapa pic yang i ambik dari SRI AWANA PAINTBALL, tq!





No comments:

Post a Comment